(+34) 647 832 804 - Espigó de Llevant, s/n. 08870 Sitges, Barcelona

Rutes i pantans

sortides-rombo

SORTIDES

ESPECIALS

El paddle surf és un esport polivalent que es pot practicar a qualsevol medi aquàtic. És per això que a Sitges Sup proposem una sèrie d’excursions adaptades a tots els nivells. Sortides a llacs, pantans, litoral del Garraf o qualsevol excursió interessant que puguin plantejar els clients. Plantegem les sortides en funció de la dificultat.

Les rutes amb paddle surf inclouen tot el material necessari: taula, rem, neoprè, assegurança i monitor.

Preus:
Dia sencer: 60 €/persona

NIVELL PRINCIPIANT

Embassament de St. Llorenç de Montgai (Lleida)

Aigües molt tranquil·les per a nivells de iniciació amb bons accessos a l’aigüa.  Podrem gaudir d’un bonic paissatge mentre aprenem la tècnica del paddle surf.

NIVELL INTERMIG

Pantà de Sau (Barcelona)

Es tracta d’una travessia de nivell intermig per la seva durada. Vent en algunes zones que fa més difícil avançar però assequible per a tots els nivells. Quan l’aigüa no està molt alta es pot navegar a prop de l’església submergida.

Embassament de Siurana (Tarragona)

És un embassament de petites dimensions a la zona del Priorat amb un entorn immillorable. Té bons accessos per a vehicles amb parking al costat del pantà. La zona central del pantà disposa d’una zona de picnic a on pararem a dinar, a la qual s’accedeix remant amb les taules.

NIVELL AVANÇAT

Descens del riu Fluvià (Girona)

Travessia llarga o curta segons el punt d’inici del riu. En certs trams del recorregut el vent pot bufar fort dificultant el desplaçament. En tractar-se d’un descens de riu és obligatori l’ús del casc, armilla, i molt important no portar el leash lligat.

.

RESERVES

Voleu venir un grup d’amics a una de les nostres sortides? Et vols unir a un grup de sortides? Fes clic a Reserves per contactar amb nosaltres

.