(+34) 647 832 804 - Espigó de Llevant, s/n. 08870 Sitges, Barcelona

Cursos

Les classes tenen una durada de 2 hores i inclouen tot el material necessari: taula, rem, neoprè, assegurança i monitor.

Preus:
1-2 alumnes: 40 €/persona
3-4 alumnes: 35 €/persona
5-10 alumnes: 30 €/persona

INICIACIÓ

Explicació tècnica a la sorra

Explicació teòrica a la platja sobre els primers passos del Sup, acompanyat de conceptes tècnics sobre els materials que s’utilitzaràn. Escalfament previ per evitar lesions musculars durant l’activitat. Representació a la sorra sobre els moviments bàsics: remada de genolls, posar-se de peu, remada de peu i tipus de remada. Postura òptima del cos.

Explicació pràctica a l’aigua

Entrada a l’aigüa amb explicació pràctica al mar. Seguretat a l’entrada i sortida del mar. Seguiment continuat de l’evolució durant tota la classe. Girs bàsics i primeres maniobres.

Resultats

Exercici muscular Complet
Capacitat aeròbica Millora
Equilibri Increment
Reserva
cursos-inici-rombo

PERFECCIONAMENT

Millora tècnica i progressió

Pels que ja saben supejar adaptem la classe al vostre nivell. Es busca la progressió de cada alumne en conceptes com el gir, eficiència a la remada, posició, etc… El principal objectiu és la millora de la tècnica en tots els aspectes.

Resultats

Exercici Complet
Progrés Avançat
Maniobres Millora
Reserva
cursos-perfec-rombo

SUP D’ONADES

Lectura de les onades, posició i arrencada

Lectura del mar, corrents i vent. Farem un escalfament en profunditat per afrontar una sessió de sup amb onades. Arribada a la rompent superant les onades per sobre. Girs de taula per a un correcte posicionament de cara a la onada. Arrencada tenint en compte la posició dels peus: natural i goofy. Onades de dreta i esquerra. Lliscament a les onades, sortida, caigudes amb seguretat i tornada a la platja.

Resultats

Tècnica Avançada
Posició Perfecció
Diversió Màxima
Reserva
cursos-ones-rombo