(+34) 647 832 804 - Espigó de Llevant, s/n. 08870 Sitges, Barcelona

Lloguer i venda

TOT EL MATERIAL QUE NECESSITES

A Sitges Sup trobaràs tot el material necessari per a la pràctica del Paddle Surf. Comptem amb una gran varietat de taules, rems i tots els accessoris que et puguis imaginar. Les millors marques estan a Sitges Sup!

LLOGUER

Oferim un gran ventall de taules i rems de lloguer per disfrutar del paddle surf. Des de taules enfocades al Sup de passeig fins a taules més adequades a onades, a més de taules de Sup més polivalent per a tots els públics.

VENDA

A Sitges Sup treballem amb les millors marques i distribuïdors de Paddle Surf, així que si estàs pensant en renovar o comprar la teva nova taula de Sup, vine a la nostra botiga i comprova que tenim els millors preus.

CLUB SITGES SUP

Si ets un adicte al Paddle Surf, el Sitges Sup Club és la millor fórmula per disfrutar d’aquest esport amb les millors condicions i amb un preu immillorable durant tot l’any.

Sent soci del Sitges Sup Club tindràs accés preferencial a lloguer de material amb preus més econòmics. D’aquesta manera també podràs gaudir abans que ningú de les últimes novetats en material de paddle surf. També tindràs accés a preus especials en totes les classes que oferim. A més també tindràs un descompte si et decideixes a comprar material de paddle surf a la nostra botiga.

Si vols gaudir d’aquestes immillorables condicions no dubtis en preguntar-nos.

Més informació